Excursie herbestemming

De reeks excursieprogramma's van Architectuur Lokaal naar herbestemmingprojecten uit 2011 wordt dit jaar voortgezet. Op 7 maart naar Den Haag, op 18 april naar Gouda, op 23 mei naar Utrecht en op 27 juni naar Arnhem.

Herbestemming van stedelijke gebieden is een goed middel voor het  versterken van bestaande kwaliteiten en kan een belangrijke impuls vormen voor  gebiedsontwikkeling. Er is geen standaard aanpak, maar op tal van plaatsen zijn  leerzame ervaringen opgedaan. Om dat te ervaren wordt de reeks  excursieprogramma's van Architectuur  Lokaal naar herbestemmingprojecten uit 2011 dit jaar voortgezet.

Bij de excursies van Architectuur Lokaal staan praktijkervaringen centraal. Deelnemers maken kennis met inspirerende voorbeelden en komen in contact met de opdrachtgevers, ontwerpers en gebruikers. Deze geven ter plekke een toelichting op succes- en faalfactoren.

De excursies vinden telkens plaats op een middag en starten met een lunch. De locaties worden per bus bezocht. De kosten per excursie bedragen € 130,00 incl. btw.

U kunt zich nu aanmelden voor deelname aan de excursie naar Den Haag. Bezocht worden onder meer Theater de Regentes, de Caballero fabriek en Woonvoorziening Vinkensteynstraat. Meer informatie over kosten, programma en projecten is te lezen op de website van Architectuur Lokaal.

Deel dit artikel

permalink