Radiator als blikvanger

Een radiator is al lang niet meer alleen maar een verwarmingselement. Tegenwoordig zijn het echte eyecatchers. Vanaf een uit gerecyclede radiatoren opgebouwde VSK beursstand roept fabrikant Jaga showroomhouders en installateurs op opvallende slogan of afbeelding rond haar radiatoren te verzinnen.

Van 1 februari tot 1 mei 2012 houdt Jaga de derde editie van de Jaga Design Weeks (www.jaga.nl). Hiervoor is het bedrijf op zoek naar showroomhouders en installateurs die opvallende, inspirerende en creatieve oplossingen met de designradiatoren hebben weten te creëren.

In deze “Design weeks” periode kunnen showroomhouders en installateurs, door middel van het aanleveren van foto’s en teksten, aangeven welke ideeën zij hebben bedacht om de Jaga Eyecatchers zo opvallend mogelijk te presenteren.

Alle deelnemers mogen hun foto’s en teksten zelf uploaden op de speciale Facebook-pagina (www.facebook.com/jagadesignweeks). Elke deelnemer zorgt voor promotie rondom het eigen ingezonden foto via de Facebook-pagina, door zoveel mogelijk ‘likes’ (vind-ik-leuk’s) te verkrijgen.

De winnaar krijgt een volledig verzorgd weekend in de hippe designstad Berlijn. Op de website www.jaga.nl is meer informatie te vinden over de Jaga Design Weeks. De kick-off van het drie maanden durende evenement had plaats op maandag 6 februari tijdens de VSK 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kernwaarden
De filosofie van Jaga is vertaald in 5 kernwaarden die als doelstelling en inspiratie fungeren voor de organisatie en haar medewerkers. Als je de design aspecten onder de vierde kernwaarde “create emotions” zou kunnen vatten, is “repect nature” veelzeggend de kernwaarde nummer 1.

Met een stand die is opgebouwd uit eigen gerecycled afval wil Jaga een unieke belevingswereld creëren rondom thema’s zoals duurzaamheid, energiebesparing en recycling. Daarbij staan de meest recente ontwikkelingen en nieuwe concepten van Jaga centraal. Zo gebruikt Jaga afval, want het aluminium dat Jaga in al haar producten verwerkt, is gerecycled. Tijdens de vakbeurs voor de installatiebranche VSK, van 6 tot en met 10 februari 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht, presenteert Jaga ook deze aluminium designradiatoren.

Deel dit artikel

permalink