Gratis kennissessies 7 maart: Het gerenoveerde kantoor

Woensdag 7 maart staat de beurs Renovatie 2012 in het teken van Het duurzame gerenoveerde kantoor. Twee partners van Duurzaam Gebouwd geven een presentatie in het Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater). Gratis kennisdeling!

Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater)

15.30 – 16.00 uur

Introductie BREEAM-NL Bestaande bouw en gebruik.

Maarten Dansen, projectmanager van DGBC geeft u in een presentatie van 30 minuten inzicht in het nieuwe duurzame label voor bestaande gebouwen. BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik is een monitoringsinstrument waarmee u de duurzaamheidprestatie van bestaande bouwwerken kan monitoren. Het keurmerk beoordeelt de gebouweigenschappen én het beheer en gebruik ervan. Aangezien maar liefst 99 procent van de gebouwen in Nederland tot de bestaande bouwvoorraad behoort is nog belangrijker om de al bestaande bebouwing aan te pakken.

Het instrument beoordeelt de gebouweigenschappen én het beheer en gebruik ervan. Met de indicatieve scores kunnen partijen de operationele kosten van een gebouw terugbrengen en de duurzaamheidprestaties verbeteren. Hiermee verandert de marktwaarde aanzienlijk en behoudt het pand een goede positie in het gehele aanbod.

Duurzaamheidspaviljoen (Beurstheater)

16.00 – 16.30 uur

Introductie Greenstep: voor renovatie van uw kantoorgebouw met garantie!

Jos van Boxtel geeft u inzicht in dit unieke concept naar aanleiding van het eerste concrete voorbeeldproject: het Unica kantoor Amsterdam.

Op 6,7 en 8 maart organiseert VNU Exhibitions de nieuwe beurs Renovatie 2012. Plaats van handeling: Brabanthallen in Den Bosch. Duurzaam Gebouwd verzorgt 6 kennissessies in het Beurstheater als partner van het Duurzaamheidspaviljoen.

De presentaties worden verzorgd door partners van Duurzaam Gebouwd en zijn gratis toegankelijk waarbij de regel is: vol = vol.  Wilt u zich verzekeren van een plaats in de zaal dan kunt u zich nu aanmelden en wij reserveren uw plaats. Wel dient u zich altijd ook persoonlijk te registeren voor de toegang tot de beurs Renovatie. Dat kan via deze link. 

Inschrijven beurs

Deel dit artikel

permalink