Energiebesparingswedstrijd 'Wijs met energie' dansend afgerond

De leerlingen van de Klimmense basisschool Ummer Clumme, die het energieproject 'Wijs met energie' hebben gewonnen, hebben dansend op de Sustainable Dance Floor het energieproject ‘Wijs met Energie’ afgerond.

Bokaal
De energiebesparingswedstrijd is georganiseerd is door Grontmij en Klimaatverbond. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking heeft burgemeester Ed Sprokkel de bokaal uitgereikt.

Op een speciale dansvloer hebben de kinderen energie opgewekt en daarmee € 500,- opgehaald voor het WNF, dat Grontmij aan deze organisatie doneert.

Afsluiting
Aan de energiebesparingswedstrijd deden zes scholen verspreid door Nederland mee. Ummer Clumme bespaarde de afgelopen drie maanden de meeste energie en won de wedstrijd. Met een passende afsluiting hebben de kinderen dansend op de Sustainable Dance Floor energie opgewekt.

Burgemeester Ed Sprokkel deed zelfs mee op de dansvloer: ‘Ik ben erg trots op de kinderen. Duurzaam energie gebruik vindt de gemeente erg belangrijk. Ik hoop dat de kinderen zo doorgaan met energiebesparing op school en thuis.’

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Grontmij Nederland B.V.