Anders Bouwen.NU Award; inschrijving geopend!

Het platform Anders Bouwen.NU is op zoek naar het beste praktijkvoorbeeld van 'Anders bouwen'.

Wat is dan Anders bouwen? Onder Anders bouwen verstaat de organisatie een innovatieve manier van samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer of tussen bouwpartners onderling. Daarbij kan gedacht worden aan het ontwerp, de totstandkoming van de opdracht, de bijzondere locatie of functie van het project, etc. En uiteraard met als resultaat: een mooi, functioneel en rendabel project.

Anders Bouwen is immers niet alleen anders denken maar ook juist anders doen!

De organiserende partners vinden dat deze projecten een prominente plaats op het podium verdienen, en wel tijdens het congres Anders Bouwen.NU op 21 juni 2012 in ’t Spant te Bussum.

Hiervoor roept de organisatie; architecten, aannemers, woningbouwverenigingen, scholen, ziekenhuizen, projectontwikkelaars, constructeurs, installateurs, afbouwbedrijven en alle andere bouwpartners op om hun project in te sturen voor deelname aan de Anders Bouwen NU! Award.

Voor deelname aan de Anders Bouwen.NU Award zijn 4 voorwaarden gedefinieerd:


Inschrijving voor deelname aan de award kan via de website Anders Bouwen met een duidelijke argumentatie wat er anders is aan dit project en voldoende beeldmateriaal ter beoordeling van het project. Inschrijvingen dienen uiterlijk 24 april 2012 te zijn ingediend via de website. 

 


Prijs
De winnaar ontvangt niet alleen de Anders Bouwen NU! Award en een prominente plek op het podium maar ook een mediapakket voor profilering van het project en de partners ter waarde van maar liefst 20.000 euro!

Congres Anders Bouwen.NU
De verhuurbaarheid van bestaande huurwoningen, de strengere regelgeving omtrent isolatiewaarden, andere overheidsmaatregelen, de aandacht voor energiebesparing en de stijgende energiekosten zorgen voor lastige vraagstukken in de bouwwereld.

Dit vraagt om een heldere andere visie, een andere wijze van handelen. Het congres Anders Bouwen.NU geeft u het antwoord voor de toekomst. Anders Bouwen.NU wordt georganiseerd door Platform Gepleisterd Bouwen en vindt plaats op 21 juni 2012 in ’t Spant in Bussum. Kijk op Anders Bouwen NU    

Tijdens het congres komen via inspirerende sprekers aansprekende onderwerpen aan bod op het gebied van architectuur, herstructurering/renovatie, politiek en trends, doet u nieuwe inzichten op en passeren innovatieve projecten de revue. Op de hoogte blijven?

Volg ons via Twitter: @andersbouwenNu

Deel dit artikel

permalink