Trots op Duurzaamheidsverslag 2011

VolkerWessels heeft weer een belangrijke stap gezet op het gebied van duurzaamheid, zo blijkt uit het onlangs gepubliceerde Duurzaamheidsverslag 2011. Wat te denken van het terugdringen van de uitstoot van CO2 vorig jaar met 6,3 procent en een daling ziekteverzuimpercentage naar 4,31 procent.

Bestuursvoorzitter Gerard van de Aast van Volker Wessels: "In dit verslag staan voorbeelden van hoe creativiteit kan leiden tot oplossingen die zowel vanuit milieu- en omgevingsperspectief als vanuit financieel perspectief aantrekkelijk zijn. De mogelijkheden daartoe worden groter nu marktpartijen ook onderling mechanismen in stelling brengen die de business case voor duurzaamheid versterken”.

Kernpunten in het duurzaamheidsverslag:

Van de Aast:“In 2011 is er door de ruim zestienduizend medewerkers van VolkerWessels gericht gewerkt aan het realiseren van duurzame ambities. Het gaat dan om thema’s als toeleveringsketen, grondstoffenbeheer, CO2 en veiligheid. In het Duurzaamheidsverslag staan talloze initiatieven samen met interne en/of externe partners die hebben geholpen bij het realiseren van onze doelstellingen. Voor de komende jaren zijn opnieuw ambitieuze doelen gesteld, en blijven we onze inzetten om ambities te vertalen naar concrete stappen voorwaarts.”

Het Duurzaamheidsverslag 2011 is te downloaden via deze link

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VolkerWessels Vastgoed