Symposium over Nieuwe Sanitatie

10 mei 2012

Agentschap NL, STOWA, CURNET en Waternet organiseren op donderdag 10 mei 2012 het symposium ‘Een nieuw perspectief op afvalwater’. Het symposium is bedoeld om het nut en de noodzaak van Nieuwe Sanitatie – het aan de bron scheiden van afvalwaterstromen – ook maatschappelijk en bestuurlijk voor het voetlicht te brengen.

Enthousiast gedeelde technische innovaties worden in gebiedsontwikkelingen nog niet veel toegepast. Signalen uit de ‘energieke samenleving’ wijzen juist op toepassingsmogelijkheden in de nabije toekomst. Naast enkele inspirerende sprekers komen er praktijkervaringen aan bod. Kennisdelen en -ontwikkelen vanuit verschillende perspectieven zullen een extra impuls geven aan integraal ontwikkelen – ook met afvalwater.

 

Voor wie?

Herkent u zich in onderstaande punten, dan bent u één van de mogelijke 60 tot 80 deelnemers voor wie dit symposium wordt georganiseerd:

 

Locatie

Waternet, Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC  Amsterdam.

 Kosten

Dit symposium wordt u aangeboden door programma LvDO-NME (AgentschapNL) en Waternet. Er zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Datum en tijd

Donderdag 10 mei 2012 van 9.30 – 17.30 uur.

Informatie

Het uitgebreide programma op de website van LvDO

Door een e-mail te sturen aan Lidwien Reyn lidwien.reyn@agentschapnl.nl of door haar te bellen via +31 (0)6 27 23 96 60.

Aanmelden
Wilt u dit symposium bijwonen vul dan het aanmeldformulier in op de website.

 

FOTO: ErronFotografie

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)