Reinigbare matte muurverf

Sigma Coatings uit Uithoorn heeft onlangs Sigmapearl Clean Matt, de eerste reinigbare matte muurverf in Nederland, op de markt gebracht. De verf uit de premium range collectie is duurzaam, glanst niet op na reiniging en is schrobvast. Sigma levert hiermee de oplossing voor opglanzing (en slijtage) van matte muren na reiniging.

Het nieuwe product is tot stand gekomen na jaren van onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast bedacht Sigma een nieuwe methode voor vlekverwijdering. Eenvoudige vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek. Voor hardnekkige vlekken zoals die van rode wijn is er de Sigmapearl Cleaner. Dit is een speciaal door Sigma ontwikkeld schoonmaakproduct dat uitstekend scoort op het gebied van schrobvastheid, opglanzing en kleurbehoud. 

Volgens Brigitte Beringer, internationaal technisch productmanager bij Sigma Coatings, was de ontwikkeling van de Sigmapearl Clean Matt een hele uitdaging. “We zochten naar een gesloten oppervlaktestructuur, die vlekken geen kans geeft om in te trekken, maar die toch een matte look behoudt.”

De hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie zorgt met zijn mooie vloei voor een esthetisch eindresultaat en kan worden gebruikt op minerale ondergronden zoals beton, cementgebonden plaatmaterialen, metsel- en pleisterwerk, of voor het overschilderen van oude muurverven. Sigmapearl Clean Matt heeft ook een prima verwerking en is nagenoeg geurarm.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links