Kosten woningbouw volop in ontwikkeling

De Investeringskostenwijzer (IKW) Woningbouw is een uniek kengetallenboek, dat snel inzicht geeft in de investerings- en onderhoudskosten van nieuwbouwwoningen (zowel eengezinswoningen als appartementen). Hierin is specifiek aandacht gegeven aan de kostenconsequenties voor duurzaamheid, de effecten van het nieuwe Bouwbesluit en de kosten voor klantgericht bouwen. Editie 2012 / 2013 is nu verschenen.

De IKW Woningbouw is een full-colour boekwerk van 250 pagina's en uitgevoerd met een duurzame, harde kaft. In 2006 gaf Brink Groep dit breed toepasbare kengetallenboek voor het eerst uit. Het werd meteen enthousiast in de markt ontvangen. In de editie 2012 / 2013 kunnen de kosten van een woningbouwplan aan de hand van 45, typologisch verschillende, referentiewoningen worden vastgesteld. De IKW is het eerste boek in de Nederlandse markt op dit specifieke terrein en voor deze doeleinden. Het boek levert een bijdrage aan een betere kaderstelling in de initiatieffase van ontwikkelingsprojecten. Voor meer informatie klikt u hier.

 

Over Brink Groep

Brink Groep levert al 40 jaar management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. Haar ervaren specialisten managen en adviseren bij complexe projecten en leveren specialistische softwaretools om projecten te beheersen. Vanaf de eerste ideeën tot en met de exploitatiefase. Op automatiseringgebied is het bedrijf al jarenlang marktleider in het ontwikkelen en leveren van software voor calculaties en onderhoud. De IBIS-software van Brink Groep ondersteunt het totale bouwproces. Daarnaast hebben wij met IBIS-apps een aantal webbased applicaties op de markt om vastgoedpartijen te faciliteren in het rekenen aan en sturen bij gebiedsontwikkeling, duurzaamheidsvraagstukken en vastgoedportefeuilles.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Brink Groep bv

Links