Gezocht: Projectmanager Duurzame Klimaattechniek

Wegens uitbreiding van de activiteiten en ter versterking van haar team is Navos per direct op zoek naar een Projectmanager Duurzame Klimaattechniek.

Navos, een snelgroeiend en dynamisch bedrijf, is leverancier  van innovatieve, duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende producten. Met een breed assortiment met o.a. oppervlakte afgiftesystemen, warmtepompen, aardcollectorsystemen en tochtvrije luchtverdeelarmaturen richt het bedrijf zich op projectontwikkelaars, architecten, adviseurs en  installatiebedrijven.

 

Werkzaamheden

Als Projectmanager Duurzame Klimaattechniek ben je projectmatig de gesprekspartner voor onze klanten en ondersteun je onze buitendienst. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende binnendiensttaken. Je beantwoordt (technische) vragen van klanten, denkt met hen mee en adviseert hen op maat. Je verzorgt het offertetraject van A tot Z en bent proactief in de offerte-opvolging en projectcoördinatie.

 

Jouw profiel

 

Wat heeft het bedrijf te bieden?

                               

Reageren op deze functie

Ben je geïnteresseerd in deze functie of een oriënterend gesprek, stuur dan onder vermelding van referentie DEF 110616 een e-mail met motivatie en CV naar Ryanne.Ruijsbroek@navos.nl of neem contact op met kantoor via: (015) 215 37 28.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Navos Klimaattechniek B.V.

Links