ABN AMRO Redevelopment competitie

In samenwerking met vastgoedbelegger NSI heeft de vastgoedtak van ABN AMRO bank – Real Estate Finance – een competitie uitgeschreven. Hierin vragen zij marktpartijen om mogelijkheden voor te leggen voor de herontwikkeling van leegstaande kantoorgebouwen. Op deze wijze creëren zij een podium voor goede ideeën en willen helpen deze onder de noemer ‘Denkkracht omzetten in daadkracht’ tot uitvoering te brengen.

Het meedoen aan de competitie kan op twee manieren

  1. Het in overleg met de eigenaar inschrijven met een plan voor de herontwikkeling van een willekeurig leegstaand kantoorpand. Klik hier voor meer informatie over deze manier.
  2. Inschrijven met een plan voor de herontwikkeling van het pand van NSI, Uraniumweg 23 in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie over deze manier.

 

ABN AMRO helpt de drie winnaars van deze wedstrijd met het maken van een haalbare case, zodat het plan ook daadwerkelijk kan worden gerealiseerd. De beste ideeën worden geselecteerd in overleg met een vakjury. De inschrijving is gestart op 19 april jl. en loopt t/m 25 mei 2012. Op 7 juni 2012 tijdens de PROVADA maken de organisatoren bekend wat de drie beste ideeën van Nederland zijn.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links