Vertrek Albert Hulshoff bij Agentschap NL

Na een dienstverband van ruim vijf jaar beëindigt Albert Hulshoff op 4 mei aanstaande zijn werkzaamheden bij Agentschap NL. Vanuit zijn bedrijf AHB Consultancy gaat Albert verder als zelfstandig adviseur op het gebied van duurzaam vastgoed en prestatiecontracten.

ESCo's (Energy Service Companies) als nieuwe ontwikkeling voor de Nederlandse vastgoedmarkt hebben zijn bijzondere aandacht. Hij is onder meer initiatiefnemer van de Agentschap NL-publicatie 'Leidraad prestatiecontracten beheer en onderhoud gebouwen' (2010), opdrachtgever van de BuildDesk-marktstudie naar het CO2-reductiepotentieel van ESCo's in de utiliteitsbouw (2011) en lid van de klankbordgroep Rotterdamse Groene Gebouwen. Albert Hulshoff wordt in toenemende mate gezien als een van de experts op het gebied van ESCo's in Nederland. Marktpartijen waaronder gemeenten nemen veelvuldig contact met hem op.

Albert heeft inmiddels een breed netwerk opgebouwd in de vastgoedsector op boardroom niveau, binnen overheden alsmede in de wetenschap. Hij is een van de initiatiefnemers van ondermeer het project 'Koplopers doorbreken de Circle of Blame', de energielabelposter en het PROVADA Green Forum.

 

De taken van Albert op het gebied van duurzame kantoren en ESCo's bij Agentschap NL worden overgenomen door Hans Korbee en Selina Roskam.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Links