Recticel Insulation binnen Live Case op Provada

5 juni 2012 - 7 juni 2012

Recticel Insulation neemt met de Massief Passief bouwvisie deel aan de Live Case 'flexibiliteit en aanpasbaarheid' tijdens de beurs Provada.

In de Live Case 'industrieel, flexibel en aanpasbaar' – een initiatief van VBI en te zien in Hal 11, stand 1157 – staat de gebruiker centraal. Alles draait om gebouwen die zich kunnen aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Een gebouw dat well-being creërt, flexibel, duurzaam en aanpasbaar is, heeft de toekomst. Deze gebouwen verdienen zichzelf volgens Recticel terug en staan nooit leeg. Recticel Insulation neemt deel aan de Live Case met de Massief Passief bouwvisie.

 

Massief Passief

De Massief Passief bouwvisie combineert de ecologische en economische voordelen van een passiefhuis met het comfort en de duurzaamheid van een woning met traditionele spouwconstructie en harde polyurethaan isolatieplaten. Deze bouwvisie van Recticel Insulation staat garant voor goede energieprestaties én vrijheid in materiaalkeuze en esthetiek. Zo kunt u een passiefhuis ontwikkelen met traditionele (bak)stenen binnen- of buitenmuren en spouw. Dit is mogelijk dankzij het hoge isolerend vermogen van de hoogwaardige Recticel polyurethaan isolatieplaten, waardoor een betere isolatie mogelijk wordt zonder extreem dikke muren.

 

De beurs Provada vindt plaats van dinsdag 5 tot donderdag 7 juni in Amsterdam RAI.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Recticel Insulation

Links