Luciano dos Santos nieuw directielid bij Valstar Simonis

Per 1 juni 2012 is ir. Luciano dos Santos toegetreden tot de directie van ingenieurs- en adviesbureau Valstar Simonis.

Met zijn benoeming is het directieteam weer op volle sterkte. Directielid drs. ing. Theo de Boer is enthousiast over de komst van een nieuwe collega. “De ervaring en deskundigheid van Luciano dos Santos betekenen een kwalitatieve injectie voor ons bureau. Naast zijn managementkwaliteiten zullen ook zijn adviezen bij datacenters, laboratoria en renovatie- en nieuwbouwprojecten voor grote kantoren van essentieel belang zijn”.

Luciano Rodrigues dos Santos (54 jaar) studeerde aan de Technische Universiteit in Lissabon. Een belangrijk deel van zijn loopbaan vond in Nederland plaats. Hij werkte lange tijd bij Deerns, waar hij sinds 2007 vestigingsdirecteur in Amsterdam was. Hij was als accountverantwoordelijke betrokken bij belangrijke projecten in binnen- en buitenland.

 

Valstar Simonis

Valstar Simonis is een onafhankelijk Nederlands ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. De ruim tachtig medewerkers adviseren bedrijven, overheden en ontwikkelaars bij alle aspecten van installatietechniek. Valstar Simonis werkt vanuit vijf vestigingen Rijswijk, Apeldoorn, Groningen, Amsterdam en Eindhoven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Valstar Simonis

Links