Duurzaam Gebouwd sponsor Bouwkennis Jaarbijeenkomst

20 september 2012

Andere manieren van bouwen, de opkomst van nieuwe media en een steeds kritischere klant. Innovatieve bedrijven in de bouw moeten anders denken om succesvol te blijven. Maar hoe verwerkt u deze ontwikkelingen in uw beleid? Op 20 september organiseert BouwKennis hét kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche: de BouwKennis Jaarbijeenkomst.

 

Laat u in één dag bijpraten over de belangrijkste ontwikkelingen die de bouwkolom en daarmee ook uw beleid beïnvloeden. Duurzaam Gebouwd heeft zich voor het 3e jaar op rij verbonden als sponsor. Lezers van Duurzaam Gebouwd krijgen hierom € 100 korting op een toegangsbewijs.

De BouwKennis Jaarbijeenkomst is dé ontmoetingsplaats voor (commercieel) beleidsmakers uit de bouw. Op dit eendaagse congres wordt u getrakteerd op messcherpe onderzoeksinformatie en interactieve presentaties. Alle sleutelfiguren zijn aanwezig: van leveranciers tot bouwers, ontwikkelaars, installateurs en ontwerpers. Tussentijds en na afloop is er volop gelegenheid te netwerken.

Tijdens de tiende editie van de BouwKennis Jaarbijeenkomst staat de nieuwste trends in bouwmarketing centraal. Onder leiding van dagvoorzitter Adjiedj Bakas leert u samen met ruim 400 bezoekers hoe u op de klant van de toekomst inspeelt aan de hand van de thema’s Bouwen 2.0, Social Media en Storyselling. Keynote sprekers zijn Hennes de Ridder, Jan Willem Alphenaar en Michel Mol.

Korting voor lezers Duurzaam Gebouwd
De missie van Duurzaam Gebouwd is door kennis en netwerk delen de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen. Inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen is hierbij essentieel. Lezers van Duurzaam Gebouwd ontvangen daarom € 100 korting op een toegangsbewijs voor de BouwKennis Jaarbijeenkomst. U betaalt dan slechts € 395 per persoon. Komt u samen met een collega? Dan betaalt u € 595 voor 2 personen. Bij meer dan twee personen van dezelfde organisatie, betaalt elke volgende persoon slechts € 149.

U schrijft zich in via www.bouwkennisjaarbijeenkomst.nl/duurzaamgebouwd. Hier vindt u ook meer informatie over het congres, de sprekers en de bezoekers.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links