NLingenieurs nieuwe contentpartner Duurzaam Gebouwd

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat NLingenieurs per direct officieel is toegetreden als contentpartner van het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd.

Diverse toonaangevende brancheorganisaties, verenigingen, overheden, kennisinstituten, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten verbonden zich al eerder. Nu is het de beurt aan NLingenieurs.

 

NLingenieurs is de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus en werd in 1917 opgericht onder de naam ONRI. Sinds 2009 ging ONRI verder onder de naam NLingenieurs. De leden van NLingenieurs zijn private bedrijven die ingenieursdiensten leveren, opereren op basis van vrije concurrentie en voldoen aan de kwaliteitseisen van de vereniging.
Deze leden, variërend van kleine bureaus tot wereldwijd opererende ondernemingen, hebben een reputatie van kwalitatief hoogwaardig advies en objectieve advisering. Dat vormt een uitstekend houvast voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een bureau met degelijke en specifieke vakkennis.
NLingenieurs zet zich in voor het bevorderen van onderscheidend ondernemen in de branche:  een competitieve markt met vrije concurrentie, waarbij kwaliteit leidend is in de keuze voor een bureau.

 

De activiteiten van NLingenieurs bestaan o.a. uit:

 

De vereniging
De vereniging NLingenieurs wordt aangestuurd door een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Beiden staan onder leiding van voorzitter Ed Nijpels.
De vereniging kent een jongerenafdeling onder de naam jongNLingenieurs. Dit is een netwerk van young professionals, bestaande uit personen tot 35 jaar die werkzaam zijn bij lidbedrijven van NLingenieurs.
NLingenieurs is aangesloten bij de Europese koepelorganisatie EFCA en de wereldwijde federatie FIDIC.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door NLingenieurs

Links