Ed Nijpels voorzitter jury Duurzame 50 Vastgoed NL

Op 21 september 2012 zal de Duurzame 50 Vastgoed NL bekend worden gemaakt. Wie zijn de mensen in Nederland die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving daadwerkelijk duurzamer te maken?

De verkiezing van de lijst Duurzame 50 Vastgoed NL – een initiatief van Stichting Dutch Green Building Council en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd – is tot stand gekomen door nominaties vanuit de markt en een juryverkiezing. De jury staat onder de deskundige en bevlogen leiding van Ed Nijpels, voorzitter van NLingenieurs.

 

De overige juryleden zijn dit jaar:

 

Vanwege de gevarieerde samenstelling van de jury is deskundigheid en overzicht gegarandeerd. De onafhankelijkheid staat buiten kijf: de juryleden komen door hun zitting in de jury automatisch niet voor op de ranglijst. De jurysamenstelling wisselt jaarlijks en wordt pas bekend gemaakt na het inleveren van de stemming.

Op 21 september 2012 zullen de lijst en de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt. De geldprijs – in de vorm van een cheque van € 5.000 die door beide partners tezamen tot beschikking wordt gesteld en die in zijn geheel aan een goed doel dient te worden geschonken – wordt uitgereikt tijdens het slotfeest van de Dutch Green Building Week (van 17 t/m 21 september 2012) in het WTC te Amsterdam.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links