Minister Spies opent vakbeurs Energie 2012 

9 oktober 2012 - 11 oktober 2012

Demissionair minister Spies van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties opent op dinsdag 9 oktober de vakbeurs Energie 2012.

Colette Alma, algemeen directeur van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), Sytse van Heijst, directeur Gazprom Benelux, Ton Beune, algemeen directeur Raedthuysgroep en Bas Ambachtsheer, directeur COFELY Energy Solutions GDF SUEZ zullen tijdens het openingsdebat van de beurs de discussie aangaan over energiebesparing in de gebouwde omgeving en industrie. Minister Spies zal bij het openingsdebat van de beurs aanwezig zijn.

 

De vakbeurs Energie, die wordt georganiseerd door VNU Exhibitions in samenwerking met F&B, is de wegwijzer om optimaal te besparen. Energie besparen blijft noodzakelijk en er is nog heel veel mogelijk. Het thema speelt bij veel organisaties. Energielabels, decentrale energieopwekking, zonne-energie, biomassa, passief bouwen en uiteraard energiebesparing en inkoop van energie in de industrie en mobiliteit. Dit zijn enkele onderwerpen die tijdens Energie 2012 aan de orde komen. Tevens zijn er op de beurs vele activiteiten zoals het PassiefBouwen Event, de congressen ‘Energie besparen door monitoring’ en ‘Succes met decentrale energie’, het Oost-Nederland Energieplein en de uitreiking van de Spirit of Innovation Award en de Young Energy Award.

 

Energie 2012 vindt plaats van 9 tot en met 11 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en vindt tegelijkertijd plaats met de vakbeurzen Milieu en Surface.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links