W/E masterclass biedt heldere blik op Bouwbesluit

18 september 2012

Wat betekent het nieuwe Bouwbesluit voor u als corporatie, gemeente, ontwikkelaar, bouwer, vastgoedbeheerder, architect of producent? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe energie- en milieuprestatiemethodiek voor uw beleid en projecten? W/E adviseurs organiseert hierover een masterclass.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u door adviseurs en senior adviseurs van W/E adviseurs bijgepraat over de actuele stand van zaken, de do’s en dont’s rondom duurzaam vastgoed en de ontwikkelingen van GPR Gebouw en GPR Bouwbesluit. De nadruk zal liggen op de nieuwe regelgeving over energie- en milieuprestatie in het Bouwbesluit en de vraag in hoeverre u hierop bent voorbereid. Het programma biedt ruimte voor debat en discussie over de uitdagingen rondom duurzaamheid aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Hoe geeft ú handen en voeten aan duurzaamheid in uw organisatie?

Het programma zal worden afgesloten met een lezing van prof. dr. ir. Jos Lichtenberg, die een inspirerend betoog zal houden over zijn missie om de transitie naar een duurzame wereld te versnellen.

 

De eerste masterclass vindt op 18 september 2012 plaats in Utrecht, tijdens de Dutch Green Building Week.
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: Mammoni, Utrecht
Kosten: € 145 (incl. BTW)

 

De twee volgende masterclasses zijn begin oktober (nog nader te bepalen) in Zwolle en 10 oktober in Eindhoven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen

Links