Nog enkele kaarten voor Duurzaam Gebouwd Event tijdens Bouwrelatiedagen

5 september 2012

Op woensdag 5 september 2012 organiseert Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, i.s.m. de beursorganisatie, het gratis Duurzaam Gebouwd Event tijdens de beurs Bouwrelatiedagen te Gorinchem. Heeft u zich al ingeschreven? Er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Het Duurzaam Gebouwd Event wordt georganiseerd voor architecten, aannemers, installateurs, adviseurs en opdrachtgevers. Duurzaam Gebouwd geeft de deelnemers in een drietal presentaties inzicht in de veranderende wereld in de bouw door de inzet van duurzaam bouwen.

U kunt hier op inspelen door duurzaamheid ook in uw aanbod te verwerken. Tijdens deze middag leert u hoe; vanuit de praktijk; door topexperts op dit vakgebied:

 

 

Het Event is op 5 september van 14:30 tot 16:00 uur. Vanaf 16:00 uur heeft u alle tijd om de beursvloer te bezoeken. Op de beurs verwelkomen de standhouders u graag met alle service, catering en gastvrijheid die deze beurs u te bieden heeft.

 

Gratis inschrijven
Het gratis Duurzaam Gebouwd Event is toegankelijk voor maximaal honderd deelnemers die zich vooraf dienen in te schrijven. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus schrijf u nu in!

Deel dit artikel

permalink