Robert Koolen treedt toe als expert bij Duurzaam Gebouwd

Het doet ons deugd u te kunnen melden dat Robert Koolen onlangs als expert is toegetreden tot het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd.

Drs. Robert Koolen MBA (1968) is werkzaam als directeur Strategie & Beleid voor de business units Vastgoed en Woningbouw van Heijmans. Daarnaast geeft hij sinds drie jaar leiding aan het duurzaamheidsprogramma van Heijmans NV. Binnen dit programma worden nieuwe innovatieve producten ontwikkeld en wordt de verduurzaming van de bedrijfsvoering van Heijmans opgepakt.

Na zijn studies  natuurwetenschappelijke milieukunde (Radboud Universiteit) en bedrijfskunde (MBA) startte hij zijn carrière bij ingenieursbureau Oranjewoud. Vóór zijn periode bij Heijmans, is hij enige jaren werkzaam geweest als senior consultant bij onder meer Ernst & Young.

In zijn rol bij Heijmans ligt de nadruk op het in kaart brengen en analyseren van trends en het tot stand laten komen van visies op specifieke onderwerpen. Robert hecht daarbij veel belang bij aan goede besluitvorming en doorvoering van genomen strategische keuzes in de organisatie.

 

Robert Koolen is tevens voorzitter van de Beleidsadviescommissie Duurzaamheid van Bouwend Nederland en lid van de Raad van Toezicht van VACpunt Wonen.

Deel dit artikel

permalink