Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid

Wim Fieggen en Roel Meulenbeld zijn recent gestart met het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid. Het instituut biedt trainingen, advies en duurzame kennis aan voor een effectieve integratie van duurzaamheid in de vastgoedorganisatie.

Het verduurzamen van vastgoed vereist een veranderproces. De kwaliteit en het kennisniveau van iedereen in de vastgoedorganisatie bepaalt uiteindelijk het succes van duurzame vastgoedoplossingen. Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid biedt daarom kennis en efficiënte trainingen waarmee u in de dagelijkse praktijk direct aan de slag kunt.

Wim Fieggen heeft jarenlange ervaring opgedaan met portefeuillevraagstukken en asset-management bij o.a. Unibail / Rodamco, Altera Vastgoed en de VastNed Groep. De laatste jaren is daar het thema duurzaamheid in het vastgoed bijgekomen.

Roel Meulenbeld is altijd actief geweest in het vastgoed en onderwijs, bij o.a. Hanze Hogeschool, NVM en Nyenrode Business Universiteit. De opgedane ervaring met moderne leermethoden wordt ingezet voor praktische trainingsprogramma’s.

De opleidingen worden verzorgd door vooraanstaande praktijkprofessionals.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links