BREEAM-NL event over de Monarch I

18 september 2012

Op dinsdagmiddag 18 september 2012 vindt er een event plaats rondom de herontwikkeling van de Monarch I in Den Haag, het eerste omvangrijke herontwikkelingsproject waaraan tijdens de PROVADA 2012 het BREEAM-NL certificaat ‘Excellent’ in opleveringsfase is uitgereikt.

De Groot & Visser B.V. is, samen met haar partners Schüco en Kingspan, initiatiefnemer van het event dat plaatsvindt in de Dutch Green Building Week (17 – 21 september aanstaande).

 

Duurzaamheid centraal
Het programma bestaat uit diverse lezingen rondom het thema duurzaamheid. Onderwerpen zijn onder meer ‘ontwikkelen met duurzaamheidsambitie’ en ‘duurzame gevelsystemen’. Ook wordt ingezoomd op BREEAM-onderwerpen zoals ‘BREEAM voor een duurzaam ontwerp’ en ‘De uitvoering in BREEAM Excellent’. De lezingen worden verzorgd door verschillende partners van De Groot & Visser B.V.. De deelnemers krijgen een rondleiding en de middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 

Toegang gratis
Iedereen die geïnteresseerd is in duurzame herontwikkelingstrajecten kan zich gratis aanmelden voor het BREEAM-NL Excellent event (beperkt aantal kaarten beschikbaar). Aanmelden kan door een e-mail te sturen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Groot en Visser B.V. in Gorinchem via telefoonnummer (0183) 62 06 60.

 

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode met verschillende keurmerken om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. De Monarch I heeft naast het BREEAM-certificaat ‘Excellent’ ook de hoogste score in de opleveringsfase in Nederland gehaald.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links