Wereldprimeur in liftenland

Aanstaande maandag lanceert KONE Nederland in Schijndel de drie meest duurzame liften ter wereld. Schijndel heeft hiermee een wereldprimeur. De liften onderscheiden zich door lager energieverbruik, hoger ritcomfort, nieuwe designs en verbeterde maatvoering.

Andre van der Sterre, directeur KONE Regio Zuid: “Wij zijn er erg trots op dat Nederland als eerste land in de wereld de meest duurzame lift in gebruik neemt. Samen met Bouwbedrijf Timmers, onze opdrachtgever, presenteren wij drie nieuwe liften in appartementencomplex Lochtenburg in Schijndel. Twee liften zijn in het complex geplaatst. Een andere lift is geplaatst in de parkeergarage.”

 

A-klasse liften
De nieuwe lift is 35 procent energie-efficiënter dan de vorige liften van KONE. De volumeliften van KONE hebben een A-klasse energielabel gekregen volgens de VDI 4707 richtlijn, het referentiepunt voor de energiezuinigheid van liften.

KONE presenteert de nieuwe liften op maandag 17 september om 14.00 uur bij appartementencomplex Lochtenburg aan de Mieke de Brefstraat te Schijndel. Hier zullen de opdrachtgever (Woningstichting Kleine Meierij), de aannemer (Bouwbedrijf Timmers), de wethouder en de beleidsmedewerker verkeer van de gemeente Schijndel aanwezig zijn.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door KONE B.V.

Links