Deze week nog inschrijven voor Gouden Kikker Award

Tijdens het congres ‘Duurzaam gebouwd’ wordt de Gouden Kikker Award uitgereikt. De jury selecteert het bouwproject dat het afgelopen jaar voorop liep op het gebied van innovatie in duurzaamheid. Tot en met vrijdag 28 september is het nog mogelijk hiervoor projecten aan te melden.

In Burgers’ Zoo in Arnhem verzamelen zich op 15 november aanstaande zo’n 500 deelnemers, met name wethouders en beleidsambtenaren, architecten en stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren.
Het programma dat het kennisplatform ‘Duurzaam gebouwd’ heeft georganiseerd, bestaat uit presentaties en workshops van hoogwaardige sprekers over duurzaamheid en beleid, techniek en kennis. Onderdeel van het programma is de uitreiking van de Gouden Kikker Award.

 

Pragmatiek centraal
De jury bestaat onder meer uit Theo Land, oprichter van Natuurlijk Werken en Stichting EnergieTransitie Nederland en Berend Aanraad, directeur van de internationale netwerkorganisatie The Natural Step. Zij kiezen een project waarbij pragmatiek centraal staat: vernieuwing in techniek, proces of dienstverlening, opschaalbaarheid, betaalbaarheid en realiseerbaarheid zijn hun beoordelingscriteria.

 

Waarde creëren
Smitshoek Melles & Partners maakt deze prijs mogelijk, om daarmee de ontwikkeling van duurzaam bouwen te stimuleren, om betere toepassingen en processen te ontwikkelen voor duurzaam wonen, werken, zorg en onderwijs. Door op een concrete manier hieraan vorm te geven wordt waarde gecreëerd voor de maatschappij, stakeholders en opdrachtgevers.

 

Inschrijven nog mogelijk
Heeft u een project gerealiseerd dat het toonbeeld is van duurzaamheid, of bent u hard bezig met de realisatie daarvan? Of kent u een grensverleggend project waarvan iedereen op de hoogte zou moeten zijn? Stuur uw nominatie dan uiterlijk 28 september 2012 in door het aanmeldingsformulier online in te vullen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE

Links