W/E adviseurs opent vestiging in Eindhoven

Op de komende Dag van de Duurzaamheid, op 10 oktober aanstaande, opent W/E adviseurs haar nieuwe kantoor in Eindhoven op feestelijke wijze.

W/E adviseurs koos voor huisvesting in een bestaand pand met NS-station Eindhoven op loopafstand, een klimaatneutrale verhuizer, hergebruik van kantoormeubilair, een gezond en comfortabel binnenklimaat en zeer zuinige verlichting met LED-armaturen. Met een hechte kring van opdrachtgevers, relaties en werknemers wil het bedrijf stilstaan bij de actuele uitdagingen in duurzaam bouwen. Veel organisaties delen de opvatting dat duurzaamheid een antwoord moet zijn op de huidige economische crisis.

Voorafgaand aan de opening organiseert W/E in het stadhuis, in samenwerking met de gemeente Eindhoven, de W/E masterclass ‘Een heldere blik op het Bouwbesluit 2012 – Energie- en milieuprestatie in perspectief’. Een illustratie voor het bedrijf en de gemeente Eindhoven van samenwerking, discussie en uitwisseling over actuele ontwikkelingen rond duurzaam bouwen. Voor deze masterclass is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

W/E is een toonaangevend adviesbureau voor duurzaam bouwen met vestigingen in midden- en zuid Nederland. Vanuit de nieuwe zuidelijke vestiging wil W/E de samenwerking met opdrachtgevers en partners verder vorm en inhoud geven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen

Links