Aansprekende inzendingen voor Gouden Kikker Award

Op donderdag 15 november wordt tijdens het Duurzaam gebouwd Congres in Arnhem de Gouden Kikker Award uitgereikt aan het bouwproject dat het afgelopen jaar voorop liep op het vlak van innovatie in duurzaamheid. De inzendtermijn is inmiddels gesloten en de organisatie maakte vandaag bekend dat 23 projecten zullen meedingen naar deze prijs.

Onder de inzendingen bevinden zich kantoorgebouwen die door duurzaam renoveren van energielabel G naar A+ gingen, maar ook duurzame starterswoningen en zorgconcepten tot aan energieneutraal wonen.

Pragmatische oplossingen
De uiteenlopende initiatieven hebben in ieder geval één ding gemeenschappelijk, het zijn allemaal pragmatische oplossingen – realiseerbaar, betaalbaar en opschaalbaar. Aan de vakjury de mooie taak om eind oktober de beste innovatie te selecteren.

Tijdens het congres in Burgers’ Zoo in Arnhem wordt de Gouden Kikker uitgereikt in aanwezigheid van naar verwachting zo’n 500 deelnemers, met name wethouders en beleidsambtenaren, architecten en stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren.

Duurzaam bouwen stimuleren
Smitshoek Melles & Partners project- en procesmanagers maakt deze prijs mogelijk, om daarmee de ontwikkeling van duurzaam bouwen te stimuleren, om betere toepassingen en processen te ontwikkelen voor duurzaam wonen, werken, zorg en onderwijs. Door op een concrete manier hieraan vorm te geven wordt waarde gecreëerd voor de maatschappij, stakeholders en opdrachtgevers.

Aanmeldingen
Bezoek de website om te zien welke initiatieven meedingen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE

Links