Juryleden duurzaamheidsprijs Gouden Kikker gepresenteerd

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op donderdag 15 november a.s. wordt de Gouden Kikker Award uitgereikt. De jury selecteert het bouwproject dat het afgelopen jaar voorop liep op het gebied van innovatie in duurzaamheid. De namen van de juryleden zijn deze week bekendgemaakt.

De jury bestaat uit vakmensen uit de bouw en architectuurwereld en deskundigen op het gebied van duurzaamheid. Ze kiezen het beste project waarbij pragmatiek voorop staat: vernieuwing in techniek, proces of dienstverlening, opschaalbaarheid, betaalbaarheid en realiseerbaarheid.

De leden van de Gouden Kikker-jury

Zij zullen elk uit de 23 ingezonden initiatieven een persoonlijke top drie samenstellen. In de tweede helft van oktober worden deze bekendgemaakt. Naar aanleiding van deze shortlist wordt een definitieve top 3 gekozen.

Na een korte introductie van de drie projecten zal De Gouden Kikker worden uitgereikt tijdens het Duurzaam gebouwd Congres op donderdag 15 november in Burgers’ Zoo in Arnhem.

Het programma dat het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd op die dag heeft georganiseerd, bestaat uit presentaties en workshops van hoogwaardige sprekers over duurzaamheid en beleid, techniek en kennis.

Het congres ontvangt 500 deelnemers, met name wethouders en beleidsambtenaren, architecten en stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren.

 

Smitshoek Melles & Partners maakt de Gouden Kikker Award mogelijk, om daarmee de ontwikkeling van duurzaam bouwen te stimuleren, om betere toepassingen en processen te ontwikkelen voor duurzaam wonen, werken, zorg en onderwijs. Door op een concrete manier hieraan vorm te geven wordt waarde gecreëerd voor de maatschappij, stakeholders en opdrachtgevers.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE

Links