BouwConnect presenteert Grand Release

30 oktober 2012

Op 30 oktober 2012 vindt in het Beatrix Theater te Utrecht het BouwConnect Event plaats. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst presenteren KPN en De Twee Snoeken gezamenlijk de Grand Release van de BouwConnect Bibliotheek en gaan zij in op wat deze ontwikkeling voor de Nederlandse bouw betekent.

Sinds de lancering op de Bouwbeurs 2011 heeft het 140 man tellende ontwikkelteam van BouwConnect hard gewerkt aan nieuwe versies van de BouwConnect Bibliotheek en het CommunicatiePlatform en komt het met een volledig nieuw product: WoonConnect. Met WoonConnect kunnen woningcorporaties en hun huurders online participeren in de ontwikkeling van woon- en leefomgeving, bijvoorbeeld bij renovatie of nieuwbouw. Tijdens het event zullen deze nieuwe BouwConnect-producten worden gepresenteerd en wordt aan de hand van praktische voorbeelden gedemonstreerd wat BouwConnect voor bouwend Nederland kan betekenen.

De focus ligt op de toegevoegde waarde die BouwConnect bouwprofessionals kan bieden: sneller en slimmer werken en duidelijker communiceren met andere partijen in de bouwkolom. Met een betere ketenintegratie en duurzamere gebouwen tot gevolg. Het event is bedoeld voor architecten, aannemers, tekenbureaus, bouwkundig adviseurs, ingenieurs en installateurs, woningcorporaties, gemeenten en fabrikanten.

Toegang tot het BouwConnect Event is gratis; u dient zich wel aan te melden via de website, waar ook de details van het programma te vinden zijn.

 

Datum: 30 oktober 2012
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Beatrix Theater in Utrecht

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links