Drie finalisten Amsterdam Enlightenmentz

MetFarm, WeGo en ProViand zijn tijdens het Festival of Cools aangewezen als finalisten voor Amsterdam Enlightenmentz. Het gaat om drie Amsterdamse lichtende voorbeelden voor een duurzame toekomst.

Naast twaalf finalisten in vier andere onderdelen strijden ze 1 en 2 november tijdens Energy 4 Next Generations II in NEMO om de titel Enlightenment of the Year in de categorie Amsterdam. De winnaar mag een jaar lang het geschilderde logo van Enlightenmentz voeren.

De Amsterdamse finalisten

Pitches en filmpjes
Enlightenmentz is een initiatief van Science Center NEMO, het energieblad Utilities en verschillende organisaties op het gebied van duurzaamheid, wetenschap en industrie. De vijf categorieën zijn Amsterdam, process, product, social en urban. De finalisten binnen de verschillende categorieën moeten tijdens Energy 4 Next Generations de jury en het publiek overtuigen met pitches en filmpjes van 56 seconden, waarin ze in een korte boodschap de kracht van hun enlightenment tonen. De video’s zijn ook van tevoren op internet te bewonderen en ook daar kunnen de finalisten stemmen werven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links