Aansluiting met koploper gezocht

Na ruim drie jaar pionieren in het ontwikkelen van de bestaande woningvoorraad in Nederland, is voor SlimRenoveren de tijd gekomen om de volgende stap te zetten.

Om in de toekomst nog beter bij te kunnen dragen aan de renovatieopgave waar Nederland voor staat, zoeken de twee initiatiefnemers, Sean Vos en Doris de Bruijn, aansluiting bij een koploper met ervaring in het duurzaam verbeteren van de bestaande woningvoorraad.

“Door onze frisse blik op de toekomst van de bestaande woningvoorraad te combineren met jarenlange kennis en ervaring binnen het vakgebied van woningrenovatie kunnen we flinke stappen maken in de verbeteropgave waar Nederland voor staat, zo is onze overtuiging”, aldus Vos. De Bruijn vult aan: “Met z’n tweeën hebben we bewezen mooie resultaten te kunnen realiseren voor onze opdrachtgevers. We merken echter dat we voor veel opgaven meer toegevoegde waarde kunnen bereiken door de inzet van een multidisciplinair team met meer verschillende competenties. We zijn tot de conclusie gekomen dat aansluiting bij een ervaren partij de beste optie is om dit te realiseren.”

Op zoek naar match
Voor de zoektocht naar aansluiting heeft het bedrijf een pagina op de website in het leven geroepen, waarop geïnteresseerden nader kennis kunnen maken en zich kunnen aanmelden voor een date. Het duo kiest bewust voor een landelijke en open oproep, want ondanks een groot netwerk is het onmogelijk om op de hoogte te zijn van alle initiatieven op het gebied van duurzaam renoveren die op dit moment in Nederland actief zijn. Met deze oproep willen zij partijen uit alle hoeken van de markt prikkelen om na te denken hoe ze aansluiting kunnen vinden, zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Vos: “Eigenlijk werkt het net als met een datingsite: door een groot publiek aan te spreken hopen we de perfecte match te vinden. In november plannen we een eerste datingronde in, waarin we onder het genot van een kop koffie op onze loungebank met geïnteresseerde koplopers in gesprek gaan.”

Over SlimRenoveren
SlimRenoveren is een advies- en productontwikkelingsbureau dat actief is op het snijvlak tussen vraag en aanbod in de renovatiemarkt. Het bedrijf ontwikkelt producten en concepten voor woningverbetering en helpt vastgoedbeheerders bij de implementatie daarvan. Opdrachtgevers zijn zowel corporaties als marktpartijen. Corporaties schakelen SlimRenoveren onder andere in voor het ontwikkelen en uitwerken van renovatieplannen, woonlastenonderzoeken, bewonerscommunicatie en strategisch advies. Voor marktpartijen houdt SlimRenoveren zich bezig met de ontwikkeling van producten, concepten en marktonderzoeken voor de renovatiemarkt.

Deel dit artikel

permalink