Elke regeling draait om meetsignaal

De groeiende populariteit van kantoortuinen en de wisselende belasting die hiermee gepaard gaat, heeft er voor gezorgd dat steeds vaker CO2-sensoren worden toegepast. Met deze sensoren is het mogelijk om, afhankelijk van de bezetting, op een simpele manier de instellingen voor een plezierig , gezond en duurzaam werkklimaat automatisch in te stellen.

Een gebouwbeheersysteem is slechts zo goed als de sensoren die er op zijn aangesloten. Want: hoe goed een regeling ook is, het gaat uiteindelijk toch om het meetsignaal. Een stabiel en juist meetsignaal is dus van levensbelang voor een goed werkend systeem.

Stabiel meetsignaal
Delta Ohm heeft een aantal speciale ‘GBS types’ toegevoegd aan de range CO2-transmitters. Deze robuuste transmitters die het resultaat zijn van geheel eigen ontwikkeling en productie, zijn opgebouwd rond de Delta Ohm CO2-sensor.
Deze cel geeft gedurende minimaal vijf jaar een ongekend stabiel meetsignaal en is daarom bij uitstek geschikt om te worden toegepast in combinatie met een GBS. Want: door deze stabiliteit wordt het onderhoud aan de installatie geminimaliseerd.
De HD37 serie GBS transmitters voor CO2 en temperatuur zijn geschikt om te worden toegepast in combinatie met ieder fabricaat gebouwbeheersysteem en zijn geschikt voor directe meting in luchtkanalen of toepasbaar als ruimtebewaking.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Delta Ohm Benelux BV

Links