Seminar 'Zorg voor Energie'

28 november 2012

Op 28 november 2012 organiseert DWA installatie- en energieadvies, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Technisch facilitair management in de Gezondheidszorg (NVTG), het seminar Zorg voor Energie.

Leveringszekerheid en verduurzaming van de elektriciteitsvoorziening en energiebesparing in de zorgsector staan hoog op de agenda van bestuurders, facilitaire en technische staf van zorginstellingen en ziekenhuizen.

Welke technische oplossingen bestaan voor het leveren van noodstroom? En welke eisen worden daaraan gesteld? Hoe organiseert een zorginstelling preventief beleid ter voorkoming van calamiteiten? Hoe ziet een bank de financiering van efficiënte energie-installaties ? Deze en andere actuele vragen vormen de kern van dit seminar.

Sprekers als Robert Traversari (TNO), Els Sonnemans (UMC St Radboud) en Egbert Klop (DWA) geven ideeën en oplossingen aan de hand van tal van praktijkvoorbeelden. Voormalig directeur huisvesting van het AMC Geert Jan van Oenen leidt als dagvoorzitter de dag in goede banen.

Deelnemers kunnen gebruikmaken van het speeddaten: drie deskundigen inventariseren ter plekke energiebesparingsmogelijkheden in de instelling. Zij geven persoonlijk antwoord op vragen als ‘Hoe scoort mijn instelling op energiegebruik?’ en ‘Hoe kan ik het energiegebruik beter monitoren?’

 

Datum: 28 november 2012
Locatie: De Thermo-Staete, Duitslandweg 4 te Bodegraven.
Prijs: € 349,– (excl. btw) inclusief lunch en buffet.
Aanmelden: via de website, waar ook het volledige programma te vinden is.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DWA

Links