Beste fabrikant

De Nederlandse bouwmaterialenhandel heeft Strikolith, fabrikant van pleister- en verfsystemen, als beste fabrikant beoordeeld. Dat maakte BouwKennis, leverancier van strategische markt- en marketinginformatie, vorige week bekend.

De tevredenheid werd binnen het onderzoek onderzocht op dertien aspecten. Gemeten werden de productinnovatie; omvang van het assortiment; prijsbeleid; leverbetrouwbaarheid; logistieke innovatie; promotionele ondersteuning; commerciële ondersteuning; de gezamenlijke bewerking van de eindgebruiker; deskundigheid; telefonische bereikbaarheid; het nakomen van afspraken en klachtenafhandeling; technische ondersteuning en de algemene tevredenheid, aldus de bronnen van het onderzoeksbureau BouwKennis.

Uit het onderzoek blijkt dat het grootste deel van het benodigde bouwmateriaal nog steeds via de handel wordt verkocht.

Blij verrast
Stefan van Strien, algemeen directeur van Strikolith, toonde zich blij verrast na kennis genomen te hebben van de uitslag van dit landelijke onderzoek van BouwKennis. “Het creëren van een toegevoegde waarde is zeker op dit moment, nu de prijzen in de bouw door de economische tegenwind onder druk staan, heel essentieel. We merken binnen de Strikolith Groep dan ook in een toenemende mate dat onze klanttevredenheid leidt tot een grotere trouw aan de kwaliteitsmerken, Strikolith, Strikotherm en Peents. Uiteraard zijn we bijzonder verrast en blij met deze uitslag. Het is tenslotte een bevestiging van het ingezette beleid en een kroon op het werk van alle medewerkers”, aldus Van Strien.


klik hier voor meer informatie over het onderzoek.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Strikolith B.V.

Links