Lichtinnovaties

Met de LEDVANCE armaturen van OSRAM heeft men mogelijkheden om energie-efficiënte verlichting te creëren. Deze nieuwe verlichtingsconcepten combineren een hoogwaardig ontwerp met warm en helder licht gekoppeld aan energiebesparingen en een lange levensduur.

OSRAM presenteert twee nieuwe armaturen binnen de LEDVANCE familie.
De LEDVANCE Pendant is een energie-efficiënt pendelarmatuur dat is uitgerust met OSRAM Prevaled HD light engine en biedt tot 2.500 lm voor krachtige en heldere verlichting. Dankzij de uitstekende kleurweergave ideaal voor toepassingen in winkelverlichting. Een efficiënte vervanging van armaturen met HID-lampen tot 35 W, HIR111 lampen tot 70 W en alle QR111 halogeenlampen tot 100 W. LEDVANCE Pendant is verkrijgbaar in M, L, XL en XXL uitvoering.
De innovatieve led-lichttegel met 640 OSRAM led DURIS E3 levert een gelijkmatig, helder licht dankzij de zijdelingse koppeling. De armatuur heeft een bouwhoogte van slechts 16 mm (zonder elektronisch voorschakelapparaat, E-VSA), een hoogwaardige behuizing van blank aluminium en is ideaal voor permanente montage of opgehangen installatie. Geschikt voor het verlichten van foyers, algemene zones in een gebouw en vergaderzalen of kleine kantoren en een efficiënt alternatief voor T5/T8 armaturen.

Foto: de LEDVANCE Pendant.

LEDVANCE® en Prevaled® zijn geregistreerde handelsmerken.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door OSRAM Benelux B.V.

Links