Leegstand en duurzaamheid in vastgoed

Aanstaande donderdag, tijdens de 4e editie van het Duurzaam Gebouwd Congres, is onze expert Hans de Jonge – hoogleraar Vastgoed; directievoorzitter van de Brink Groep en expert bij het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd – één van de keynote sprekers. De titel van zijn lezing luidt ‘Leegstand en duurzaamheid in vastgoed’.

Het doel van de lezing is het geven van een heldere visie hoe om te gaan met leegstand en duurzaamheid van vastgoed. De lezing is bestemd voor beslissers, ontwerpers, investeerders en ontwikkelaars.

Hoogleraar Vastgoed
Sinds 1991 is Hans de Jonge hoogleraar Vastgoed aan de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft. Als medeoprichter van de afdeling Real Estate & Housing heeft hij onderwijs- en onderzoekprogramma’s ontwikkeld met de nadruk op de vraagzijde van de vastgoedmarkt: de eindgebruikers van vastgoed. Hij participeert in internationale research programma’s en geeft lezingen in USA, Australië en Azië. Hij was medeoprichter van de onderzoeksinstituten Centre for People and Buildings, Centre for Process Innovation in Building and Construction en Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling. In 2002 richtte hij met het ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit de topopleiding Master City Developer op die inmiddels haar zevende jaar in gaat.

Directievoorzitter Brink Groep
Sinds 1997 is Hans de Jonge directievoorzitter van Brink Groep, een groep ondernemingen die actief is op het terrein van management, advies en automatisering voor de bouw- en vastgoed markt in Nederland. Met ruim 250 medewerkers en twee vestigingen is deze onderneming een belangrijke speler in de markt. Hans de Jonge is strategisch adviseur bij complexe vraagstukken op het terrein van vastgoed- en gebiedsontwikkeling bij projecten in de publieke en private markt.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links