Onno Dwars wint Young Talent Award

Wij feliciteren hierbij Onno Dwars, vastgoedontwikkelaar; manager duurzaamheid bij Volker Wessels Vastgoed en expert bij ons kennisplatform als winnaar van de Yardi / Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Dwars ontving de prijs gisteren uit handen van algemeen directeur Pieter Affourtit van de WPM Groep en Marcel Jille, uitgever van Vastgoedmarkt. De winnaar werd gekozen op basis van een online stemronde en een eindoordeel van de jury.

Voorbode
Onno Dwars is een warm pleitbezorger van duurzaamheid in ‘ontwikkelaarsland’ en tevens expert binnen het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Claudia Bouwens, programmabegeleider Energie en Duurzaamheid bij de NEPROM, nomineerde hem. Ook in NEPROM-verband draagt Dwars op een enthousiaste wijze bij om duurzaam ontwikkelen daadwerkelijk te verankeren in projecten en organisaties. Zo deelt hij als gastdocent zijn praktijkervaringen in de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen en denkt hij mee over uitvoering van het Lente-Akkoord. Claudia Bouwens: “Voor mij is een professional als Onno Dwars een voorbode van de nieuwe generatie ontwikkelaars.”

Onno Dwars tenslotte in een reactie: “Willen jullie via Duurzaam Gebouwd iedereen bedanken die op mij heeft gestemd?” Wat wij hierbij graag doen…

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links