Honderdste partner Duurzaam Gebouwd

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres van 15 november in Burgers’ Zoo in Arnhem heeft het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd met adviesbureau Peutz haar 100e partner mogen verwelkomen.

Het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd is inmiddels uitgegroeid tot hét platform op het gebied van duurzaam bouwen binnen de bouw en vastgoedsector in Nederland en België.

Gezamenlijke doelstelling
Willem Wormgoor van adviesbureau Peutz is dan ook verheugd zich de 100e partner van het platform te mogen noemen en wil graag bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling om de verduurzaming in de sector een flinke sprong vooruit te helpen.

Peutz is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trilling techniek, (steden-)bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, (brand-)veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Bij de foto: commercieel directeur Richard Klein van het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd wordt, naar aanleiding van het toetreden van Peutz als 100e partner, tijdens het congres geïnterviewd door dagvoorzitter Wouke van Scherrenburg.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Peutz bv