BodemenergieNL ontmoet Vewin

13 december 2012

Op donderdag 13 december 2012 organiseren BodemenergieNL en Vewin een gezamenlijke themabijeenkomst. Het thema is ‘Kansen voor samenwerking tussen bodemenergie & waterleidingbedrijven’.

Tijdens deze dag wordt gekeken hoe bodemenergie en waterleidingbedrijven met elkaar kunnen samenwerken. Wat zijn bijvoorbeeld de situaties waar bodemenergie en waterleidingbedrijven elkaar in de praktijk tegenkomen? Wat zijn de knelpunten? Wat zijn de wederzijdse belangen en hoe kan het gebruik van de bodem door samenwerking optimaal worden ingezet, voor zowel het duurzame energiegebruik als het drinkwatergebruik?

Drie invalshoeken
Tijdens de themabijeenkomst op 13 december zullen drie invalshoeken worden belicht om op die manier de knelpunten en kansen voor samenwerking te bekijken: wetgeving, onderzoek en marktontwikkeling. Bij elke invalshoek zal zowel iemand vanuit BodemenergieNL als iemand vanuit Vewin een presentatie verzorgen, waarna de dagvoorzitter Theo Olsthoorn ter afsluiting een korte paneldiscussie zal verzorgen.

Informatie en aanmelden
Datum: 13 december 2012
Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn
Aanvang: 12.30 met een inlooplunch
Slot en borrel: 17.15 uur
Kosten: gratis voor leden BodemenergieNL en Vewin. Prijs voor niet-leden is € 195 excl. BTW

Meer informatie, het programma van deze bijeenkomst en het aanmeldingsformulier vindt u op de website

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links