Kingspan Insulation breidt productie uit in Europa

Kingspan Insulation gaat de productiecapaciteit op het Europese vasteland uitbreiden met een nieuwe fabriek in Duitsland. De investering betreft een uitbreiding van de productiecapaciteit van de PIR-hardschuim isolatieplaten.

In de afgelopen twee jaar heeft Kingspan haar positie in Europa versterkt. Naast de overname van EcoTherm in 2011 door Kingspan Insulation, werd onlangs de Duitse ThyssenKrupp Construction Group overgenomen door Kingspan Panels.

Vertrouwen
Met het opstarten van een nieuwe productielocatie in Duitsland zal Kingspan Insulation haar positie verder kunnen uitbouwen en aan de toenemende vraag van de Europese markt kunnen blijven voldoen.
“Deze investering is een duidelijk teken van het vertrouwen van Kingspan Insulation in de groei van de Europese markt van hoogwaardige isolatiematerialen, ondanks de huidige moeilijke economische situatie, en het past in onze strategie ten aanzien van het versterken van de positie van Kingspan”, zegt Hans Jacobs, Managing Director van Kingspan Insulation Continental Europe.
De nieuwe fabriek in Duitsland zal naar verwachting in 2014 in bedrijf worden genomen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links