Nieuwe voorzitter Platform Duurzame Huisvesting

Maarten Dansen is vorige week benoemd tot nieuwe voorzitter van Platform Duurzame Huisvesting. Dansen is de opvolger van Henk Waaldijk, programma-adviseur bij Agentschap NL. Waaldijk treedt na 2½ jaar af als voorzitter, maar zal in 2013 zitting nemen in één van de projectgroepen van het platform.

“Dit voorzitterschap biedt een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb”, aldus Maarten Dansen, die projectmanager is bij de Dutch Green Building Council. Hij was nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het BREEAM-NL Nieuwbouw keurmerk en is onder andere verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het BREEAM In-Use certificeringsschema en business development binnen DGBC.

Platform Duurzame Huisvesting
Platform Duurzame Huisvesting is in 2011  opgericht en is een alliantie van branche-, kennis- en koepelorganisaties, die een belangrijke rol spelen bij huisvesting in de bestaande utiliteitsbouw; het onderhoud en beheer van gebouwen; het investeren en beleggen in gebouwen en het managen van de gebouwgebondenfacilities.
Het platform wil de katalysator zijn bij de verduurzaming van de bestaande utiliteitsbouw door samenwerking te stimuleren in de huisvestingsketen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Green Building Council

Links