Genomineerd voor De Nationale TV Succes Awards 2012 voor bedrijven

TONZON is als meest succesvolle bedrijf uit de isolatiebranche genomineerd voor De Nationale TV Succes Awards 2012 voor bedrijven. Met vertegenwoordigers uit andere branches wordt nu gestreden om de prijzen.

De uitzending van deze Award show is te zien op zondag 27 januari om 13.00 uur bij RTL 7.  De publieksstemming sloot op 1 januari 2013. Daarnaast buigt een professionele jury zich nu nog over de kandidaten. Klik hier om het volledige item over TONZON te zien.

Het succes van TONZON is op meerdere manieren zichtbaar. Terwijl veel bedrijven (ook in de isolatiebranche) in een crises verkeren, blijft de omzet van TONZON spectaculair groeien. De omzet van de webshop bedroeg in 2012  meer dan 250% van die van 2011. Ook het aantal lokale bedrijfjes dat zich in TONZON isolatie heeft gespecialiseerd is in 2012 fors toegenomen. Daarmee simuleert TONZON de lokale economie. Arbeidsintensief handwerk wordt niet ondergebracht in lage lonen landen maar uitbesteed aan sociale werkplaatsen in Nederland, wat te zien is in dit filmpje.

Op 24 december 2012 is de – voor de derde keer – vernieuwde website gelanceerd. Het aantal bezoekers is met 80% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Tonzon

Links