Gadget van de maand: ringbanden van hout

Voor bedrijven die ook in kantoorbenodigdheden een duurzame uitstraling willen hebben, biedt Ecoron relatiegeschenken nu ringbanden van hout.

De houten ringbanden zijn FSC gecertificeerd en gemaakt van het dunst gesneden hout ter wereld. De ringbanden zijn verkrijgbaar in 2-rings en 4-rings en in de houtsoorten esdoorn, notelaar, beuken, mansonia en bossé.

Complete boomstammen worden met FSC transport verzonden naar Europa. Hier worden de boomstammen op maat gezaagd, gedroogd en vervolgens ingezet voor maatwerk. Bepaalde toevoegingen zoals niet-giftig hars worden gebruikt om souplesse in het hout te behouden, waardoor de buitenste houtlaag buigzaam blijft.

Wat deze artikelen zo speciaal maakt is dat ze een luxe uitstraling hebben, sterk en duurzaam zijn en als belangrijk marketingtool kunnen worden ingezet. Het is mogelijk deze ringbanden te bedrukken, te laseren of te graveren.

Andere artikelen die van deze houtsoorten worden gemaakt zijn enveloppen, visitekaartjes en specifiek gewenste artikelen zoals ansichtkaarten of omverpakkingen.

Kijk hier voor meer informatie over ringbanden van hout en andere duurzame relatiegeschenken.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links