Hoogwaardig raam- en deursysteem

Alcoa Architectuursystemen presenteert haar nieuwste innovatie, het raam- en deursysteem RT 72 HI+, volgens de leverancier koploper op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

Mede door de gunstige Uf waarde van 0,87 (W/m2K) die kan worden behaald met de RT 72 HI+ is dit systeem geschikt voor toepassing binnen het passiefhuis-concept. Verder is de RT 72 HI+ voorbereid op de verlaging van de EPC waarde.

Vrijheid van vormgeving
De RT 72 HI+ biedt u vrijheid van vormgeving. Er kan extra comfort worden gecreëerd door het toepassen van elektrische bediening. Verder heeft het raam- en deursysteem RT 72 HI+ een verborgen waterafvoer. Door de smalle profilering van de RT 72 HI+, in combinatie met de hoge isolatiewaarde, kan men maximaal genieten van daglicht en uitzicht en is het systeem prima geschikt voor renovatietoepassingen zonder in te leveren op het gebied van esthetica.

Verborgen scharnieren
Hang- en sluitwerk voor de RT 72 HI+ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en er bestaat zelfs de mogelijkheid om verborgen scharnieren toe te passen, voor zowel ramen als deuren. Verder heeft Alcoa haar systemen zodanig vormgegeven dat deze na zijn levens- of gebruiksduur weer makkelijk te demonteren is en te recyclen zijn voor dezelfde of andere toepassingen.

Aanvullende informatie over de RT 72 HI+ vind u op de productpagina op hun website.

Over Alcoa Architectuursystemen
Alcoa Architectuursystemen (wereldwijd handelend onder de naam Kawneer) te Harderwijk ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien, serres en vliesgevels. Doordacht ontwerp, systeemgebonden toebehoren en geselecteerd hang- en sluitwerk verlenen de systemen hun functionaliteit. Als geen ander zijn de systemen van dit A-merk geschikt voor duurzame, inbraakwerende en brandwerende toepassingen. Een royaal aanbod in vormgeving en oppervlaktebehandeling zorgt voor een grote mate van vrijheid in ontwerp en uitvoering. Daarnaast kunnen zij meedenken in het ontwikkelen van custom-made toepassingen om ook uw wensen en ideeën vorm te geven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kawneer

Links