Open dag in Plug & Play appartement Concept House op Heijplaat

7 februari 2013

In de Rotterdamse wijk Heijplaat vindt aanstaande donderdag 7 februari een open dag plaats in het Concept House, het prototype van een volledig duurzaam stadsappartement. Het Concept House is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, produceert zijn eigen warmte en elektriciteit en is snel en eenvoudig te bouwen. Unica, verantwoordelijk voor de installaties in het appartement, nodigt geïnteresseerden uit voor een bezoek.

Het Concept House is een innovatief concept voor appartementenbouw met als doel plug & play energieneutrale appartementen tegen marktconforme prijzen realiseren. Met name interessant voor woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars. Initiatiefnemer TU Delft, Unica en diverse partners uit het bedrijfsleven hebben jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling en prototyping van het Concept House dat op 5 oktober 2012 is opgeleverd. Het appartement is volledig geprefabriceerd, plug & play gemonteerd en energieneutraal (EPC 0,0).

Aanmelden Op de open dag kan men nader kennismaken met de ontwikkelingen van de toekomst. Bezoekers worden in kleine groepen rondgeleid in het industrieel vervaardigde appartement. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Wilbert van Abswoude, Unica Bodegraven, tel. 0172-644144.

Bron: Unica

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Unica