Klus je Rijk aanstaande zaterdag: Robin brengt vloerisolatie aan

Bij Klus je Rijk zijn we aanstaande zaterdag alweer aanbeland bij aflevering 6. In deze aflevering klussen Hanna en Christiaan uit Rotterdam, Bianca en Robin uit Leeuwarden en Agnes uit Enschede stevig door. Zo is aanstaande zaterdag te zien hoe Robin de isolatie van Tonzon onder vloer weet aan te brengen. En bij Agnes is het tijd om de binnenmuren aan te pakken.

Elk jaar is een huishouden gemiddeld een maandsalaris kwijt bent aan energiekosten. Tijd om daar flink op te besparen! Het tv-programma Klus je Rijk laat zien hoe dit kan en probeert de kijker te inspireren. Tijdens dit seizoen van Klus je Rijk worden drie huishoudens gevolgd dat hun huis duurzaam gaat verbouwen. Het gezin dat de grootste labelsprong maakt én het meest bewust met de duurzaamheid bezig is, zal een geldprijs winnen van maar liefst € 10.000,00.Klus je Rijk is vanaf afgelopen 5 januari gestart. Naar de eerste uitzendingen keken gemiddeld ongeveer 300.000 huishoudens.

De uitzending start om 16.30 uur op RTL4. De uitzending wordt op zondag 10 februari aanstaande om 12.20 uur worden herhaald, eveneens op RTL4.

Uitzending niet gezien? Bekijk hier de reeds vertoonde afleveringen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste duurzame klusnieuws in heel Nederland, ga dan naar www.klusjerijk.nu

Bron: RLT4 / Klus je Rijk

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Tonzon