Bijeenkomst Slimme en gezonde gebouwen

27 februari 2013

Nieuwe gebouwconcepten met sluitende business case; vooral voor de bestaande voorraad. Fris aantrekkelijk en toch betaalbaar. Zo staat het als punt 3 in de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2013. Hoe het precies werkt komt aan de orde tijdens de bijeenkomst Slimme en gezonde gebouwen, georganiseerd door Bouwstenen en BouwQuest. Focus van het programma ligt op het gebouw (inclusief de techniek), het gebruik en de financiële kant.

Deze bijeenkomst is bedoeld opdrachtgevers, gebruikers van gebouwen, architecten, installateurs, enz.; ofwel voor iedereen die zich op de hoogte wil stellen van nieuwe gebouwconcepten, het gebruik daarvan (do’s en don’ts) en de businesscase er achter. En we hopen dat u ook uw eigen ervaring met nieuwe gebouwconcepten wilt inbrengen.

De bijeenkomst vindt plaats op de Veldhuizerschool te Ede. Deze school is op 7 november 2012 door het Platform Binnenmilieu en Agentschap NL verkozen tot de meest frisse school van Nederland (categorie nieuwbouw) en gebouwd volgens de principes van passief bouwen.

Programma

13.00 uur Intro door Marc van Leent  
13.15 uur Slim bouwen door Ger van der Zanden  
13.45 uur Warm bouwen door Miel Karthaus  
14.15 uur Passief bouwen door Carl Peter Goossen  
14.45 uur Pauze  
15.00 uur Rondleiding door de Veldhuizerschool door Geertje van de Put, directeur Veldhuizerschool en Carl Peter Goossen en Ben Hartman  
16.00 uur Hoe verder; gesprek met deelnemers over eigen ervaring en toepassing in de eigen praktijk  
17.00 uur Einde  

Datum, tijd en plaats
•Woensdag 27 februari 2013
•13.00 tot 17.00 uur
•Veldhuizerschool te Ede

Bron: Bouwstenen

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)