Praktijkdag bestaande bouw over kwaliteit van renoveren

24 april 2013

De vierde editie van de Praktijkdag bestaande woningbouw vindt dit jaar op woensdag 24 april plaats in het CineMec in Ede. Dit jaar heeft de dag als thema ‘energiebesparing bestaande woningbouw’. In het dagprogramma wordt een zo breed mogelijk pakket aan visies gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden. Alle sprekers zijn praktijkmensen, namelijk projectleiders en adviseurs die dagelijks met de materie bezig zijn.

Een greep uit het programma
• Praktische handvatten voor keuzes in uw bestaande voorraad.
• Thermografie, blowerdoor gevolgd door praktijkvoorbeelden.
• Monitoring als sleutel voor een echt besparingsadvies.
• Keurmerken als tool voor renovatie- en subsidiemogelijkheden.
• Nieuwe ontwikkelingen in duurzame productie van energie: Innovatiecarroussel.

Download de flyer Praktijdag energiebesparing bestaande woningbouw 24 april 2013 inclusief het programma. Het delen van successen leidt tot nieuwe initiatieven en successen. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de deze middag te presenteren best practices. Het betreft aansprekende gerealiseerde praktijkvoorbeelden met renovatiekwaliteit  van onder andere woningcorporaties Openbaar Belang en Rentree.

Vergroot uw netwerk en laat u inspireren door lezingen van onder andere Nieman Raadgevende Ingenieurs, Subvention, TriaCon Openbaar Belang, Rentree en VAC thuistechnologie. U kunt u hier direct aanmelden: www.praktijkdagbestaandebouw.nl/inschrijven

Bron: Nieman

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nieman Raadgevende Ingenieurs