Gecertificeerde oplossing voor defecte Scheuten pv-panelen

Sunways Photovoltaic Solutions heeft een speciale installatie-/reparatiekit op de markt gebracht waarmee de defecte panelen van Scheuten Solar weer veilig kunnen functioneren en nog vele jaren dienst kunnen doen. Met deze installatie-/reparatiekit wordt de junctionbox op de achterkant van de PV-panelen aangepast. De aanpassing kan bij Sunways in Duitsland zelf gebeuren. Maar de klant kan het ook door en bij een gecertificeerde reparatiefirma laten doen die de aanpassing in zijn werkplaats of ter plaatse bij de klant uitvoert.

De oplossing voor de junctionbox van de defecte Scheuten panelen is ontstaan uit de jarenlange ervaring van Sunways met zonnepanelen. Vorig jaar werd dit bedrijf in Duitsland al uitgekozen als leverancier voor deze kit waarmee men de defecte PV-panelen van Scheuten kan repareren. Het reparatieproces met behulp van deze kit is tevens door de certificeringsinstelling TÜV goedgekeurd. Mede daardoor zijn er reeds meer dan 6000 modules omgebouwd.

De voordelen van de installatie-/reparatiekit op een rij:
• Reparatie van de betreffende PV-panelen is goedkoper dan het gehele paneel te vervangen.
• Het probleem kan bij de klant ter plaatse worden opgelost.
• Reparatieproces is door TÜV goedgekeurd.
• Door Sunways gecertificeerde teams voeren de reparatie uit.
• Valt onder het ISO 9001:2008 kwaliteitsproces van Sunways.

YPS is reeds jaren specialist in duurzame energie en uitgeroepen tot authorized dealer van Sunways producten. De reparatie-/installatiekits zijn bij YPS voor zowel de Nederlandse als Belgische markt verkrijgbaar. Bovendien vindt men op de website van YPS een lijst met gecertificeerde reparatiefirma's. www.yps.be

Bron: YPS

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door YPS