BUVA krijgt nieuwe financieel directeur

Op 1 maart 2013 treedt mevrouw drs. M.G.C. (Mariska) Aarts bij BUVA in dienst als financieel directeur.  Het betreft een nieuwe functie, volgend op de recente groei van BUVA  en de verdere expansieplannen.

Algemeen directeur Rien Wisse is zeer content met de komst van Aarts: “BUVA heeft in 2012 twee bedrijven overgenomen: Rivusol (zonnecollectoren en zonneboilers) en het huidige BUVA composites (hoogwaardige glasvezel versterkte kunststof producten). Ook hebben wij grote plannen op het gebied van export. Dit alles brengt nieuwe markten en afnemerscategorieën met zich mee. Kortom: wij worden groter, waardoor onze organisatie verandert. De komst van mevrouw Aarts is een logische stap om onze organisatie verder te optimaliseren en plannen vorm te geven.”

Mariska Aarts is afgestudeerd in bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, waarna zij de postdoctorale controllersopleiding aan de Universiteit van Maastricht heeft voltooid. Momenteel is zij werkzaam als hoofd financiën en administratie bij Dura Vermeer Rotterdam & Leidschendam. Daarvoor was zij onder andere in dienst als financieel manager bij Korteweg Breda (onderdeel TBI).

Bron: BUVA

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BUVA